Koopwoningen

Lefier verkoopt ook woningen. Met het geld dat Lefier met de verkochte woningen verdient, kunnen we sociale huurwoningen opknappen en de bouw van nieuwe sociale huurwoningen betalen. Lefier biedt zowel nieuwbouw als bestaande woningen aan.

Verkoop voormalige huurwoningen

In alle werkgebieden van Lefier bieden we voormalige huurwoningen te koop aan. De woningen die Lefier verkoopt worden eerst aan de zittende huurders te koop aangeboden. De woningen die vrijkomen door huuropzegging verkoopt Lefier op de vrije markt.

Nieuwbouw

Lefier werkt aan een leefbare woonomgeving. Daar hoort ook het ontwikkelen van nieuwbouw bij. De nieuwbouwprojecten die wij ontwikkelen kunt u op deze website bekijken onder Projecten.

Waarom kopen bij Lefier? 

Alle voordelen op een rij:

  • Divers aanbod: gezinswoningen en appartementen, bestaande bouw en nieuwbouw, vrije verkoop en Koopgarant, in diverse prijssegmenten en op diverse locaties in de stad Groningen. Kortom, voor elk wat wils!
  • Goede woningen: de woningen zijn altijd goed onderhouden en zijn schoon,  heel en veilig.
  • Betrouwbare verkoper: als wooncorporatie is Lefier een betrouwbare partij om zaken mee te doen.
  • Goede begeleiding: Lefier vindt het belangrijk dat kopers zorgvuldig ge├»nformeerd en goed begeleid worden tijdens het kooptraject.
  • Voordelig kopen: Lefier verkoopt betaalbare woningen voor een eerlijke prijs.
  • Interessante regelingen: Lefier heeft diverse interessante regelingen voor kopers, zoals Koopgarant en huren met koopoptie.
  • Interessante acties: Lefier heeft regelmatig interessante acties, zoals het Pimp-Je-Huis-Pakket.
  • Maatwerk: Lefier biedt diverse maatwerkoplossingen. Heeft u specifieke wensen of komt u er niet helemaal uit? Lefier denkt graag met u mee en helpt u graag! 

Nieuwbouw

Lefier heeft de afgelopen jaren diverse nieuwbouwprojecten ontwikkeld, waarin zich koopwoningen bevinden.

Meer weten? Bekijk onze projecten !

Koopwoningen

Kijk hier voor ons actuele aanbod van koopwoningen . Het betreft nieuwbouwwoningen die slechts korte tijd verhuurd zijn en woningen die jarenlang verhuurd zijn.

Pimp-je-huispakket

Ideaal voor starters op de woningmarkt! Met de huidige hypotheekregels is het voor starters lastig om verbouwingen mee te financieren in de hypotheek. Wij bieden je hiervoor een kant en klare oplossing: het pimp-je-huispakket

Koopgarant

Lefier verkoopt regelmatig (nieuwbouw)woningen met Koopgarant. Bij Koopgarant koopt u de woning met korting. Kijk hier  voor meer informatie over Koopgarant bij Lefier.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Lefier:
Telefoon: 050 - 369 36 93
E-mail:

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.