nieuws

 • Jan van der Moolen nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Lefier

  ALGEMEEN 28 augustus 2014

  Jan van der Moolen treedt per 1 september 2014 aan als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Lefier. Hij volgt hiermee Douwe Hoogstra op die ruim zes jaar vice-voorzitter is geweest van de Raad van Commissarissen van Lefier en haar rechtsvoor

 • Lefier 1 september gesloten

  ALGEMEEN 26 augustus 2014

  In verband met een personeelsbijeenkomst zijn alle woonwinkels en kantoren van Lefier maandag 1 september gesloten. Dinsdag 2 september zijn wij u graag weer van dienst.

 • Nieuwbouw Gorecht-West officieel gestart

  HOOGEZAND 20 augustus 2014

  Afgelopen dinsdag is de nieuwbouw van het eerste woonveld Ter Laan in Gorecht-West in Hoogezand officieel gestart. Wethouder Ger Lindeman, Henk van der Meer en een bewoner van de nieuwbouw verrichtten de starthandeling.

 • Nieuwbouw Schoolstraat - Musselkanaal

  STADSKANAAL 4 augustus 2014

  Er komen twaalf nieuwbouwwoningen aan de Schoolstraat in Musselkanaal in de verhuur. Het gaat om tien levensloopgeschikt (slaap- en badkamer op de begane grond) en twee gezinswoningen. Alle woningen hebben drie slaapkamers. Naar verwachting is de opl

 • Website-onderdeel Kamer zoeken vernieuwd

  GRONINGEN 29 juli 2014

  Ben je bij Lefier ingeschreven als kamerzoekende? Dan is dit bericht belangrijk voor jou. Onze website is aangepast. De manier waarop je een kamer zoekt zal hierdoor iets veranderen.

 • Inschrijven voor nieuwbouw Aireydorp Emmermeer

  ZUIDOOSTDRENTHE 24 juli 2014

  Op een prachtige locatie aan de R. Schuilingstraat en Valtherzandweg in Emmen is gestart met de bouw van 22 sociale en energiezuinige huurwoningen. De woningen worden naar verwachting opgeleverd in april-mei 2015. U kunt zich nu al inschrijven voor d

 • Energiewacht neemt medewerkers Lefier over

  ALGEMEEN 16 juli 2014

  Met ingang van dinsdag 15 juli is er een bijzondere samenwerking tussen wooncorporatie Lefier en serviceorganisatie Energiewacht gestart. Een vijftal monteurs heeft de overstap gemaakt van Lefier naar Energiewacht.

 • Monument Nieuw-Amsterdam heet nieuwe bewoners welkom

  ZUIDOOSTDRENTHE 3 juli 2014

  Onlangs ontvingen alle huurders van het Koopmanshuis in Nieuw-Amsterdam de sleutel van hun nieuwe woning. In onze vorige nieuwspagina hebben we aandacht besteed aan de nieuwe huurappartementen.

 • Prijswinnaars woonwensenonderzoek senioren

  ALGEMEEN 2 juli 2014

  In de maanden mei en juni hebben we een vragenlijst gestuurd naar seniore huurders en woningzoekenden in Hoogezand-Sappemeer en Stadskanaal. Het onderzoek houden we om meer te weten te komen over de woonwensen en drijfveren van senioren.

 • veel wensen tijdens Alles Kids in Drenthe

  ZUIDOOSTDRENTHE 30 juni 2014

  Zaterdag 28 en zondag 29 juli stond het centrum van Emmen weer in het teken van Alles Kids in Drenthe. Twee dagen lang waren er allerlei leuke activiteiten voor kinderen.

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.