nieuws

 • lefier

  Lefier zoekt een voorzitter raad van commissarissen

  ALGEMEEN 18 april 2014

  Vanwege het vertrek conform rooster van de voorzitter per 1 september aanstaande is de raad van commissarissen op zoek naar een voorzitter raad van commissarissen, bij voorkeur in bezit van expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling en beheer.

 • Website-onderdeel Kamer zoeken vernieuwd vanaf 23 april

  GRONINGEN 17 april 2014

  Ben je bij Lefier ingeschreven als kamerzoekende? Dan is dit bericht belangrijk voor jou. Onze website wordt aangepast. De manier waarop je een kamer zoekt zal hierdoor iets veranderen vanaf 23 april.

 • Inschrijven voor de nieuwe appartementen boven het MFC in Emmer-Compascuum

  ZUIDOOSTDRENTHE 17 april 2014

  Op een prachtige locatie in het centrum van Emmer-Compascuum is Lefier gestart met het bouwen van een nieuw multifunctioneel centrum met daarboven 33 sociale huurappartementen.

 • Geef je op voor de gratis budgettraining!

  ZUIDOOSTDRENTHE 17 april 2014

  Een huishoudboekje anno 2014 kan behoorlijk ingewikkeld in elkaar zitten. Het valt nog lang niet mee om inkomsten en uitgaven in balans te houden. Wil jij ook? € Balans tussen inkomen en uitgaven € Rust in het hoofd € Geen financiële problemen

 • aangepaste openingstijden woonwinkel

  GRONINGEN 17 april 2014

  Op dinsdag 22 april is de woonwinkel in Groningen om 15. 00 uur gesloten vanwege een personeelsbijeenkomst. Telefonisch zijn we tot 16. 00 uur bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Woensdag 23 april bent u vanaf 9. 30 uur weer van harte welkom i

 • Project 'inmeten bezit' van start

  ALGEMEEN 17 april 2014

  Binnenkort start bij ons het Lefierbrede project ‘inmeten bezit’. Medewerkers van Qbik gebouwadvies bezoeken circa 1000 van onze huurwoningen en gaan deze inmeten.

 • Lefier zoekt beheerder voor uitgiftepunt tuingereedschap Korrewegwijk

  GRONINGEN 16 april 2014

  beheerder tuingereedschap Korrewegwijk

 • Paasmaandag zijn wij gesloten

  ALGEMEEN 16 april 2014

  Op maandag 21 april zijn al onze woonwinkels gesloten in verband met pasen.

 • Geslaagde Open Huizen Dag

  GRONINGEN 9 april 2014

  Afgelopen zaterdag, 5 april, vond er weer een landelijke Open Huizen Dag plaats. Geïnteresseerden konden op deze dag vrijblijvend kijken in de 50. 000 deelnemende koopwoningen. De open huizen werden goed bezocht, want in heel Nederland leidde het eve

 • Lefier neemt besluit over herstructurering Oude Bouw Nieuw-Weerdinge

  ZUIDOOSTDRENTHE 7 april 2014

  Lefier heeft een besluit genomen over de herstructurering van de Oude Bouw in Nieuw-Weerdinge. In 2013 werden de nieuwbouwplannen tijdelijk in de ijskast gezet. In 2014 is er een Dorpsvisie voor Nieuw-Weerdinge geschreven.

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.