nieuws

 • aangepaste openingstijden woonwinkel Groningen

  GRONINGEN 30 september 2014

  Op donderdag 18 september is onze woonwinkel i. v. m. een personeelsbijeenkomst vanaf 16. 00 uur gesloten. Heeft u een afspraak of komt u sleutels inleveren? Hiervoor kunt u aanbellen. U wordt binnengelaten door een medewerker van Lefier. Telefonisch

 • Lex de Boer over waardedaling huizen in Goningen als gevolg van aardbevingen

  ALGEMEEN 26 september 2014

  Veel Groningse huiseigenaren krijgen te maken met een waardedaling van hun woning als gevolg van aardbevingen. Dat zegt de WAG, de stichting Waardedaling Aardbevings Gebied. De NOS interviewde bestuurder Lex de Boer over dit onderwerp. 'De waardedali

 • Kom naar theatervoorstelling 'De Omdenker'

  HOOGEZAND 26 september 2014

  In wijkontmoetingscentrum Vredekerk is op donderdag 2 oktober de theatervoorstelling ‘De Omdenkers’. Aanvang: 20. 00 uur. De voorstelling wordt gesponsord door Lefier. U bent van harte uitgenodigd uitgenodigd heen te gaan. Entree gratis!

 • Bewoners Margrietpark maken kennis met elkaar

  HOOGEZAND 25 september 2014

  Het weer was slecht woensdag 24 september; best koud en regen. Het weerhield de bewoners van de 54 nieuwbouwwoningen in het Margrietpark in Sappemeer er niet van naar de feestelijke kennismakingsbijeenkomst te komen.

 • Telefoonstoring opgelost

  ALGEMEEN 18 september 2014

  Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Wij doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen zodat we u weer te woord kunnen staan. Onze excuses voor het ongemak!.

 • Werken bij Lefier

  ALGEMEEN 12 september 2014

  Ben je op zoek naar een leuke baan bij een vernieuwende corporatie? Kijk dan naar onze vacatures.

 • 7 september: TV-uitzending over de mantelzorgwoningen aan de Curaçaostraat

  ALGEMEEN 3 september 2014

  Afgelopen maand zijn 3 combinaties van mantelzorggevers en mantelzorgontvangers gefilmd door RKK Kruispunt TV. Komend weekend worden de opnames uitgezonden in het programma “Groeten uit de Curaçaostraat”. Het begon lang geleden met een droom van Mira

 • Jan van der Moolen nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Lefier

  ALGEMEEN 28 augustus 2014

  Jan van der Moolen treedt per 1 september 2014 aan als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Lefier. Hij volgt hiermee Douwe Hoogstra op die ruim zes jaar vice-voorzitter is geweest van de Raad van Commissarissen van Lefier en haar rechtsvoor

 • Lefier 1 september gesloten

  ALGEMEEN 26 augustus 2014

  In verband met een personeelsbijeenkomst zijn alle woonwinkels en kantoren van Lefier maandag 1 september gesloten. Dinsdag 2 september zijn wij u graag weer van dienst.

 • Nieuwbouw Gorecht-West officieel gestart

  HOOGEZAND 20 augustus 2014

  Afgelopen dinsdag is de nieuwbouw van het eerste woonveld Ter Laan in Gorecht-West in Hoogezand officieel gestart. Wethouder Ger Lindeman, Henk van der Meer en een bewoner van de nieuwbouw verrichtten de starthandeling.

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.