Over Lefier

Wij zijn Lefier! Een woningcorporatie met ambities in Noord-Nederland. Met vestigingen in Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, Emmen en Borger. We zetten ons elke dag in voor goede buurten en wijken. Klantgericht en betrokken bij de samenleving

Huisvesting in het noorden

Lefier is een vernieuwende wooncorporatie in Noord-Nederland. Een maatschappelijk betrokken, daadkrachtige organisatie die dicht bij haar huurders en partners staat.

Als Lefier willen wij een echte factor van betekenis voor de huisvesting in het noorden zijn. Vandaar onze naam: Lefier. Een naam die uitstraalt hoe we in het leven staan: krachtig, met lef, trots en levendig.

Locaties

Lefier is diep geworteld in de lokale gemeenschappen. Herkenbaar, bereikbaar en aanspreekbaar voor klanten en andere belanghebbenden. We hebben drie woonbedrijven, die lokaal het werk doen:

  • Lefier StadGroningen
  • Lefier ZuidoostDrenthe
  • Lefier Hoogezand/Stadskanaal.

Huurders kunnen met vragen, reparatieverzoeken en wensen terecht bij het kantoor in hun eigen regio. Ook voeren de woonbedrijven overleg met lokale bewonersorganisaties, gemeente en partners. 

Daarnaast is er het Lefier Ontwikkelbedrijf en een centrale organisatie: de Kern. 

Werken aan een kansrijke omgeving

Lefier wil een bijdrage leveren aan een kansrijke omgeving voor iedereen. Een omgeving waarin mensen hun mogelijkheden kunnen benutten. Daarom starten en steunen we projecten die een bijdrage leveren aan een inspirerende leefomgeving. We investeren in maatschappelijke voorzieningen. Kwetsbare groepen kunnen op onze bijzondere aandacht rekenen. En we stellen voldoende goede en betaalbare huisvesting beschikbaar.

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.