Werken bij Lefier

Lefier vindt een goede omgeving belangrijk voor het welzijn van mensen. Niet alleen in de wijken en buurten waarvoor we ons inzetten. Maar ook binnen onze eigen muren. Daarom hebben we als werkgever veel oog voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en voor de sfeer en omstandigheden op de werkvloer. Zodat het prettig werken is bij ons.

Over werken bij Lefier

Lefier verhuurt niet alleen woningen. We zorgen ook voor onderhoud, woningverbetering en goede service bij klachten en storingen. We willen dat bewoners zich thuisvoelen in hun buurt. Werken bij Lefier is werken met een missie. We zetten ons in voor een leefbare samenleving.

Lefier heeft drie woonbedrijven: Lefier StadGroningen, Lefier ZuidoostDrenthe en Lefier Hoogezand/Stadskanaal. Daarnaast is er een Ontwikkelbedrijf en een centraal ondersteunende organisatie: de Kern. Zie ook organisatiestructuur.

Vacatures

Lefier is aan het reorganiseren, hierdoor worden vacatures op dit moment vaak alleen intern open gesteld en geldt er voor veel functies een vacaturestop.

Stages

Daarnaast bieden we stageplekken en traineeships aan. Heeft u interesse in een stage/traineeplaats bij een veelzijdige, maatschappelijk betrokken organisatie? Kijk dan bij vacatures bij Lefier om te zien of er op dit moment stageplekken zijn.

Lefier StadGroningen
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 7104
9701 JC Groningen

Lefier ZuidoostDrenthe
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 20.000
7800 PA Emmen

Lefier Hoogezand/Stadskanaal
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 60
9600 AB Hoogezand

Lefier Ontwikkelbedrijf en De Kern
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 63
9600 AB Hoogezand

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.