Werken bij Lefier

Lefier vindt een goede omgeving belangrijk voor het welzijn van mensen. Niet alleen in de wijken en buurten waarvoor we ons inzetten. Maar ook binnen onze eigen muren. Daarom hebben we als werkgever veel oog voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en voor de sfeer en omstandigheden op de werkvloer. Zodat het prettig werken is bij ons.

Over werken bij Lefier

Lefier verhuurt niet alleen woningen. We zorgen ook voor onderhoud, woningverbetering en goede service bij klachten en storingen. We willen dat bewoners zich thuisvoelen in hun buurt. Werken bij Lefier is werken met een missie. We zetten ons in voor een leefbare samenleving.

Vacatures

Op zoek naar een baan bij een veelzijdige, maatschappelijk betrokken organisatie? Kijk dan bij vacatures bij Lefier om te zien of er op dit moment openstaande vacatures zijn. Wil je een open sollicitatie sturen? Mail je sollicitatie dan naar solliciteren@lefier.nl.

Stages

Daarnaast bieden we stageplekken en traineeships aan. Heb je interesse in een stage/traineeplaats bij Lefier? Op de pagina vacatures bij Lefier zie je of er op dit moment stageplekken zijn. Ook kun je zelf contact met ons opnemen door een mail te sturen naar stages@lefier.nl

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.