Vrije sector aanbod ZuidoostDrenthe

Huren in de vrije sector? Dit kan bij Lefier ZuidoostDrenthe!

Huurwoningen in de vrije sector zijn woningen met een huurprijs boven de € 681,02 per maand. Deze woningen zijn ruimer en luxer dan sociale huurwoningen.

Voordelen
Geen onderhoudsklussen meer, geen tuin meer om te onderhouden, wonen in een veilige omgeving, geen risico’s van waardedalingen van uw bezit, in de toekomst weer verhuizen met slechts 1 maand opzegtermijn en lage energielasten. Allemaal voordelen van het huren van een appartement van Lefier.

Wanneer kunt u deze woning huren?
Uw bruto maandinkomen bedraagt minimaal 4 keer de maandhuur en/of u moet over voldoende vermogen beschikken om aan de verplichtingen te voldoen. Op deze woningen ontvangt u geen huurtoeslag.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u op termijn een woning gaan huren? Neem dan contact op met onze vastgoedadviseurs Arnold ten Caat of Emiel Bakker. Telefoon: 0591- 697777 of stuur een e-mail naar

Beschikbare woningen
Onderstaande woningen zijn op dit moment beschikbaar:

Landschaplaan te Emmen (meerdere appartementen beschikbaar)
Kale huurprijs: vanaf € 760,-
Servicekosten: € 46,35

Aan de Landschaplaan verhuren wij diverse ruime appartementen. Indeling: kamer, open keuken, 2 slaapkamers (18 en 12 m2), hal, berging, toilet en douche met tweede toilet. Er is een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

landschaplaan

Wilhelminastraat 96 G, Emmen
Kale huurprijs: € 776,-
Servicekosten: € 21,85

Wilt u wonen in het centrum van Emmen, met alle winkels en voorzieningen op loopafstand? Of zoekt u op korte termijn woonruimte? Dan is appartementencomplex de Oude Drukkerij aan de Wilhelminastraat zeer geschikt. Dit appartement bevindt zich op de derde verdieping van het complex en bevindt zich aan de westzijde van het gebouw. Via de royale woonkamer met keuken heeft u toegang tot het balkon. Het appartement heeft twee slaapkamers en de badkamer is voorzien van douche en toilet. In de hal bevindt zich een tweede toilet. Daarnaast heeft u een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage van het gebouw.

wilhelminastraat

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie in Noord-Nederland. Met onze vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal zetten we ons elke dag in voor goede woningen, buurten en wijken. Zodat de omgeving inspiratie geeft aan wie er woont.