Vrije sector huurwoningen

Lefier verhuurt ook woningen in de vrije sector. Deze huurwoningen hebben een hogere huurprijs dan sociale huurwoningen. Voor vrije sector huurwoningen kan geen huurtoeslag aangevraagd worden.

Huurwoningen in de vrije sector

Huurwoningen in de vrije sector zijn woningen met een huurprijs boven de € 710,68. Ze vallen buiten de normale spelregels voor sociale huurwoningen. Dit betekent dat u zich dus niet eerst hoeft in te schrijven als woningzoekende. De wachttijden zijn dan ook vaak minder lang. U krijgt voor deze woningen geen huurtoeslag.

Waarom huren bij Lefier?

Alle voordelen op een rij:

  • Divers aanbod: gezinswoningen en appartementen, bestaande bouw en nieuwbouw, in diverse prijsklassen en op diverse locaties in de gemeenten Emmen, Hoogezand-Sappemeer, Groningen, Slochteren en Stadskanaal.
  • Goede woningen: de woningen zijn altijd goed onderhouden en zijn schoon, heel en veilig.
  • Betrouwbare verhuurder: als woningcorporatie is Lefier een betrouwbare partij om zaken mee te doen.
  • Geen inschrijfkosten: bij Lefier betaalt u geen inschrijfkosten.
  • Goede begeleiding: Lefier vindt het belangrijk dat huurders zorgvuldig geïnformeerd en goed begeleid worden tijdens het huurtraject.
  • Voordelig huren: Lefier verhuurt betaalbare woningen voor een eerlijke prijs.
  • Gemeubileerd of gestoffeerd huren: wilt u gestoffeerd of gemeubileerd huren? In overleg is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs
  • Interessante acties: Lefier heeft regelmatig interessante acties in de vrije sector. 
  • Maatwerk: Lefier biedt diverse maatwerkoplossingen. Heeft u specifieke wensen of komt u er niet helemaal uit? Lefier denkt graag met u mee en helpt u graag!

Ons complete aanbod

Lefier biedt de vrije sector woningen aan via Corpowonen. Kijk bij ons actuele aanbod van huurwoningen in de vrije sector .

Nieuwbouw

Lefier heeft de afgelopen jaren diverse nieuwbouwprojecten ontwikkeld, waarin zich vrije sector woningen bevinden. Bekijk onze projecten .

Contact

Heeft u vragen of speciale wensen? Wij helpen u met al uw vragen over huren in de vrije sector. Neem voor meer informatie contact op met het team Makelaardij. Telefoon: 088 20 33 000. E-mail: .

Lefier staat voor wonen

Jong en oud. Studerend, werkend en werkzoekend. Kerngezond en met beperkingen. Iedereen heeft recht op een plek om ‘thuis’ te noemen. Goed wonen betaalbaar maken en houden, daar zetten wij ons elke dag voor in. Dat doen we samen met onze huurders en gemeenten.