Maak kennis met het team Makelaardij

Jorien - vastgoedbeheerder

Met veel betrokkenheid en plezier ben ik de verbindende schakel tussen onze klanten en onze organisatie. Als vastgoedbeheerder beheer ik dagelijks ons vastgoed en streef ik naar tevredenheid van onze klanten. 

Emiel -  makelaar

Met mijn creativiteit en persoonlijk contact, creëer ik maatwerk waar het kan. Samen met u krijgen wij het zeker voor elkaar. 

Matthijs - vastgoedbeheerder

Met een positieve instelling, fungeer als schakel tussen onze huurders en de interne organisatie. Als vastgoedbeheerder werk ik elke dag met veel plezier aan de tevredenheid van onze huurders en de kwaliteit van ons vastgoed 

Meike - commercieel binnendienstmedewerker

Met mijn dienstverlenende instelling, stel ik als commercieel binnendienstmedewerker de klant voorop en denk ik graag mee bij vragen/uitdagingen. De goede & gezellige werksfeer in ons team is een mooie stimulans.

Ellen - werkvoorbereider dagelijks onderhoud

Met een glimlach en een proactieve houding komen we samen tot een passende oplossing. In mijn rol als werkvoorbereider zet ik mij elke dag in om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met betrekking tot het onderhoud.

Dennis - vastgoedbeheerder

Met de klant op 1, doe ik mijn werk als vastgoedbeheerder vol enthousiasme en gedrevenheid.  

Erika - relatiebeheerder bedrijfsonroerend goed & zorg

Met mijn mensgerichte instelling en mijn pragmatisch denken, weet ik verbinding te vinden om complexe huisvestingsvraagstukken vorm te geven. Dit doe ik professioneel en met een vleugje flair.

Judith - makelaar

Met mijn energie, maak ik de juiste match tussen klant en pand. Als makelaar zet ik me daar vol enthousiasme voor in.

Francisca - commercieel binnendienstmedewerker

Met enthousiasme en een positief kritische blik doe ik mijn werk als commercieel binnendienstmedewerker. Ik ga voor duidelijke en heldere contactmomenten en waar nodig maatwerkoplossingen. 

Daniëlle - directiesecretaresse

Met positiviteit en een DOE-instelling, probeer ik ons enthousiaste team en onze mooie producten nog beter in de schijnwerpers te zetten via onze socials en binnen onze organisatie.

Arnold - makelaar Ronald - manager
Aletta - Coördinator VvE