28-10-2019

Vacature Project Management Ondersteuner (24 uur p.w.)

Wil je jouw blikveld verruimen? Of ben je benieuwd of je blij wordt van het ondersteunen van projecten? Dan hebben we een werkervaringsplek voor jou!

Heb je net een opleiding afgerond of ben je al jaren Project Management Ondersteuner en wil je graag kijken in een andere organisatie? Misschien heb je al jaren werkervaring maar zoek je nog ervaring als Project Management Ondersteuner? Wij bieden je een werkervaringsplek in het steunteam facilitair en inkoop aan!

Jouw rol?

 • Je onderhoudt en borgt de methodiek van projectmatig werken
 • Je ondersteunt de projectmanagers (intern en extern) secretarieel, administratief, notuleert, stelt actielijsten op en bewaakt deadlines
 • Je organiseert bijeenkomsten en trainingen vanuit de bedrijfsprojecten
 • Je behandelt de agenda’s en mailboxen van de projecten en handelt de mail zelfstandig af
 • Je ondersteunt bij de uitvoering van de communicatie van projecten

Wie ben jij?

 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Je bent administratief sterk
 • Je bent organisatiebewust.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en communiceert makkelijk op diverse niveaus
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook solo werken schuw je niet.
 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau

Wie zijn wij?
Lefier is een solide, vernieuwende woningcorporatie in Noord-Nederland, met vestigingen in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal. Voor onze huurders zorgen wij voor betaalbare, passende woningen in leefbare wijken. Dat is onze maatschappelijke taak. Om die taak ook in de toekomst te kunnen vervullen, gaan wij zorgvuldig en efficiënt met onze middelen om. Onze collega’s werken vanuit hun vakmanschap aan ons gezamenlijke doel. Wij staan dicht bij de mensen, denken mee op basis van gelijkwaardigheid en stimuleren onze klanten om zelfredzaam te zijn.

Wat bieden wij jou?
Een interessante werkervaringsplek voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar. De ingangsdatum bepalen we in overleg. Je werkt in de vestiging van Lefier die het dichtst bij jouw woonplaats is. Afhankelijk van de projecten kun je ook ingezet worden in de andere vestigingen van Lefier.

Wil je meer weten over Lefier en deze functie?
Wil je meer weten over Lefier, kijk op www.lefier.nl.
De visie van Lefier kun je zien op: https://www.youtube.com/watch?v=EfE5y0ANvbY

Voor informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Marianne Nevels, manager facilitair en inkoop, 06 – 53 48 40 11.

Wil je solliciteren?
Enthousiast geworden over deze werkervaringsplek? Mail dan vóór woensdag 13 november 2019 je sollicitatiebrief met CV naar solliciteren@lefier.nl, ter attentie van Marianne Nevels, manager facilitair en inkoop.

Vermeld in het onderwerp van de mail het werkervaringspleknummer 2019-32.

Op maandag 18 november vinden de sollicitatiegesprekken plaats.