Uitdagende vacatures!

Werken bij Lefier is werk dat ertoe doet. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Lefier biedt ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. En we werken mee aan sterke wijken en buurten, waar mensen prettig en veilig met elkaar samenleven. 

Een andere wereld, een ander Lefier

De wereld verandert, en Lefier verandert mee. We staan voor een aantal grote opgaven. Gelukkig hebben we meer ruimte om te investeren nu de verhuurdersheffing is afgeschaft. Dus we stropen de mouwen op en gaan aan de slag. Om het woningtekort aan te pakken gaan we nóg meer huizen bouwen. En we versnellen het verduurzamen van huizen zodat de energierekening betaalbaar blijft. We werken aan fijne buurten waar mensen plezierig met elkaar samenleven. En we herstellen de schade van aardbevingen. Wat je ook doet bij Lefier, je doet het voor onze huurders. 

Doe je mee?
Help jij mee om onze ambities waar te maken? We hebben maatschappelijk betrokken mensen nodig met een gezonde dosis lef. Dat zie je al aan onze naam: zonder lef geen Lefier! We zoeken vakmensen die doorpakken en knopen durven doorhakken. Herken jij jezelf? Dan hebben wij mooi werk voor jou.

Kom kennis maken
Wil jij een baan die ertoe doet? Bij een organisatie die het verschil maakt in jouw dorp of stad? Check dan regelmatig onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je graag bij ons werken? Stuur dan een bericht naar solliciteren@lefier.nl. We maken graag kennis met je! 

Projectopzichter installaties (1)

Durf jij onze grote uitvoeringsopgave aan? Let jij op kwaliteit, maar bewaak je ook de voortgang van projecten? Ga jij in gesprek met bewoners en uitvoerende partijen om vragen te beantwoorden en klachten of problemen op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Medewerker verhuur

Lefier maakt zich sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Wij bieden ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. Ieder jaar heet ons team Verhuur gemiddeld zo’n 3600 nieuwe huishoudens welkom bij Lefier. Een dankbare taak! Word jij ook blij als je een snelle en goede match kunt maken tussen een woningzoekende en een passende huurwoning? Heb jij hart voor onze huurders, denk je in resultaten en werk je graag samen? Dan is medewerker verhuur bij Lefier de functie voor jou!

Complexbeheerder

Ben jij die complexbeheerder die de handen uit de mouwen steekt en oog heeft voor de huurder en zijn/haar omgeving? Je vindt het leuk om op een aantal vaste locaties te werken en om een goed contact op te bouwen en onderhouden met de bewoners van o.a. de Caspomor's flats waar veel senioren wonen. Je bent trots op ‘jouw’ complexen en doet je best om de gebouwen schoon, heel & veilig te houden. Ben jij het gezicht van Lefier naar onze huurders en tegelijkertijd de oren en ogen van onze organisatie. Dan zijn we op zoek naar jou!

Klantconsulent

Goedemorgen, Lefier, u spreekt met…. , wat kan ik voor u doen? Klinkt jou dat als muziek in de oren? Heb jij oprecht aandacht voor onze klant? Houd je van afwisseling en ben je niet bang voor een beetje hectiek? Wij zijn op zoek naar meerdere klantconsulenten! 

Business controller

Ben jij in staat om de ambities van Lefier te vertalen naar concrete doelstellingen en de prestaties zichtbaar te maken voor iedereen? Als business controller bij Lefier ben jij samen met collega’s van het team Control dé adviseur en sparringpartner op bedrijfskundig en economisch gebied, met als belangrijkste focusgebied de afdeling Vastgoed. Je adviseert het management en directie bij de realisatie van maatschappelijke- en financiële doelstellingen en het beheer van projecten.