Werken met een missie

Werken bij Lefier is geen toevallige baan. Het is een dankbare taak; een opgave waarmee je een onmisbaar aandeel levert in het woongeluk van duizenden mensen en gezinnen.

Goed wonen bereikbaar houden voor iedereen. Duurzaam, veilig en betaalbaar. Dat is waar we ons als woningcorporatie sterk voor maken. Samen met onze huurders en gemeenten. Want iedereen heeft recht op een fijn thuis in een leefbare wijk. Dat is niet alleen een grote verantwoordelijkheid, maar ook een flinke uitdaging.

Het barst bij Lefier van de uitdagingen, dat vraagt om mensen met lef!

Als grootste corporatie van Noord Nederland willen wij het verschil maken in onze regio. Wij verhuren en onderhouden zo'n dertigduizend huizen in de gemeenten Emmen, Groningen, Midden-Groningen, Stadskanaal en Borger-Odoorn. En dat doen we op onze manier: krachtig, trots en met lef! Want precies dat is waar wij met zo’n 340 collega’s voor staan. Zo nemen we onze positie in maatschappelijke thema’s in, zoals de aardbevingen in Groningen en de verduurzamingsopgave in Nederland. 

Wij staan open voor lefhebbers

Het is voor ons cruciaal om daadkrachtig en vernieuwend te blijven. Daarom staan wij open voor ambitieuze Lefhebbers: maatschappelijk betrokken mensen met liefde voor hun vak en een gezonde dosis lef die buiten de gebaande paden durven gaan. 

Wil je ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op via 088 20 33 000 of info@lefier.nl.

Uitdagende vacatures

Wil jij werk doen dat er toe doet? En ben jij op zoek naar een boeiende uitdaging bij een veelzijdige, maatschappelijk betrokken organisatie? Kijk dan bij de vacatures om te zien of wij op dit moment lefhebbers zoeken. En wil je een open sollicitatie sturen? Mail je sollicitatie dan naar solliciteren@lefier.nl.