Altijd parkeerplek op je eigen stek

Lefier heeft regelmatig garages en parkeerplaatsen te huur. Met een vaste parkeerplaats van Lefier hoef je nooit meer te zoeken naar een plekje voor je auto of motor. Het biedt je de zekerheid dat je jouw auto op steenworp afstand van je huis kunt parkeren.

Het huurcontract voor een parkeerplaats duurt minimaal 6 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Je hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende om een parkeerplaats of garagebox bij Lefier te huren.

Kijk hier voor ons actuele aanbod van garages en parkeerplaatsen.

Heb je belangstelling? Ga op onze aanbodpagina naar de locatie waar jij een parkeerplaats wilt huren. Klik vervolgens op ‘Meer informatie’ en vul hier jouw gegevens in. Als er een garage/parkeerplaats beschikbaar is, nemen wij contact met je op.

Altijd parkeerplek op je eigen stek

Ik woon aan de Beethovenlaan, Paramaribostraat, Palembangstraat, Bandoengstraat of Korreweg en ik heb een parkeerplaats nodig maar geen vergunning.

Sinds 1 oktober 2021 is er overal in Groningen betaald parkeren ingevoerd door de gemeente.
Als u een appartement of woning van ons huurt en geen parkeervergunning heeft maar wel behoefte aan een parkeerplaats, neemt u dan contact op met Lefier via 088 – 20 33 000. Dan proberen wij zo spoedig mogelijk voor u een parkeerplaats beschikbaar te hebben.

Huurt u niet van Lefier, maar heeft u wel interesse in een parkeerplaats? Gaat u dan naar www.lefier.nl.

Hoe teken ik een contract voor een parkeerplaats of garagebox?

De contracten die vanaf 9 april 2020 worden aangemaakt, moeten digitaal ondertekend worden. Corpoflow stemt dit met u als nieuwe huurder af. Er wordt gebruik gemaakt van iDIN.

Hoe kom ik in aanmerking voor een invalidenparkeerplaats?

Voor een invalidenparkeerplaats heeft u een indicatie van de gemeente nodig. Deze kunt u aanvragen bij de afdeling Wmo van uw gemeente.

Voor een invalidenparkeerplaats op een terrein van Lefier kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 20 33 000.