Thuiskompas

Vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare woningen in Emmen, Borger-Odoorn, Midden-Groningen en Stadskanaal aan via www.thuiskompas.nl.

ingeschreven bij Lefier​? Activeer uw inschrijving bij Thuiskompas.

In de week van 28 april heeft u een mail van Thuiskompas ontvangen. In deze mail staat een link waarmee u uw inschrijving kunt activeren. Uw inschrijftijd neemt u dan mee naar Thuiskompas. Heeft u de inschrijving niet vanuit deze mail geactiveerd, dan heeft u op 4 juni een herinnering gekregen met een nieuwe link om uw inschrijving te activeren.Vergeet niet uw inschrijving te activeren! Anders vervalt uw opgebouwde inschrijftijd. U kunt tot 28 juli uw inschrijving activeren.

Zo werkt het:

Geen e-mail gehad?  

Heeft u geen mail gehad om uw inschrijving te activeren? Dan kunt u dit doen:

  1. Kijk eerst of de mail in de spam zit.
  2. Zit de mail ook niet in de spam? Bel dan met de helpdesk van Thuiskompas: 085 - 20 20 007

Let op: Staat u bij meer corporaties als woningzoekende ingeschreven?

Dan heeft u voor elke inschrijving een mail ontvangen. Activeer alleen díe inschrijving waar uw inschrijftijd het langste is. Dat staat in de mail.  

Zoekt u samen met uw partner een woning? Dan is dit voor u belangrijk:

Bij Lefier was het niet nodig om de gegevens van uw partner in te vullen. De inschrijving was dan wel voor 2 personen, maar deze stond op 1 naam. Bij Thuiskompas gaat dat anders. Als u uw inschrijving activeert, moet u ook de 2e aanvrager opgeven. De dag waarop u activeert wordt de startdatum van de inschrijving van de 2de aanvrager. Maar uw partner heeft recht op dezelfde inschrijftijd als uzelf. Lefier kan dat achteraf voor uw aanpassen. U heeft dan beide dezelfde inschrijfdatum. Geef dit per mail door aan onze klantenservice via info@lefier.nl, zodra u uw inschrijving heeft geactiveerd. Wij passen de inschrijfdatum dan voor u aan. 

Waarom gaan wij over naar Thuiskompas?

Wij willen het zoeken en vinden van een huurwoning zo eenvoudig mogelijk maken. Met één inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonconcept en Woonservice zijn aangesloten bij Thuiskompas. Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie.

Woningen en kamers in Groningen niet via Thuiskompas

Zoek u een woning of kamer in de stad Groningen? Voor u verandert er niets. Woningen in Groningen bieden we aan via WoningNet. Voor kamers kunt u terecht op onze website. Ook na 28 april.