Groningen

 

Lefier Groningen (in MyOffice pand)

Bezoekadres
Winschoterdiep 50 (MyOffice gebouw)
9723 AB Groningen

Openingstijden
werkdagen 8.00 - 16.30 uu

Nieuwe fietsroutes vanaf 6 juni 2023

Het fietspad onder de ringweg door is vanaf 6 juni gesloten. Het kantoor van Lefier is via twee andere routes te bereiken (Europaweg en langs het spoor). Bekijk voor een gedetailleerde routebeschrijving de afbeeldingen hieronder.

Route 1

Route 2

Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden ringweg

NB: Op dit moment wordt gewerkt aan de ringweg zuid In Groningen. De route naar ons kantoor kan daardoor gewijzigd zijn. Kijk op de kaart hieronder voor de actuele verkeerssituatie.

Meer informatie vindt u op de website Groningen Bereikbaar.

Ingang en parkeren

Ingang
U betreedt het terrein via de hoofdingang, met de dubbele slagboom, aan de achterkant van het gebouw (viaductzijde). Vervolgens rijdt u het parkeerdek op. Vanaf het parkeerdek kunt u via de hoofdingang naar binnen.

Parkeren
Op het Winschoterdiep 50 zijn parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerruimten bevinden zich aan de achterzijde van het pand. Wanneer u het parkeerdek oprijdt, vindt u daar ook de hoofdingang van het pand. Wanneer u het pand binnenloopt, vindt u Lefier direct links.

Mindervaliden
Op het parkeerdek zijn een aantal parkeerplaatsen voor minder-validen. Het parkeerdek is bereikbaar via een helling. Voor minder-validen zonder gemotoriseerd vervoer is dit parkeerdek niet bereikbaar. U kunt in dat geval naar binnen via de ingang van het Noorderpoort College. Via de zijingang neemt u de lift naar verdieping A1. Vanuit de lift kunt u via de brasserie het klantpunt van Lefier bereiken. Deze route voor mindervaliden wordt met borden aangegeven.    

Spreekuur Floreshuis

Tijdens het inloopuur beantwoordt Roos Oosten, bewonersparticipant van Lefier, uw vragen over wonen in en rond uw woning. U kunt bij haar terecht voor vragen over bewonersinitiatieven, (nieuwbouw)projecten in de wijk, overlast, uw huurbetaling en uw leefomgeving.

Wanneer: iedere woensdagmiddag van 14.00-15.00 uur.
Waar:
Floresplein 19D, 9715 HH Groningen

Spreekuur Lewenborg  

Spreekuur met de huismeester.
Wanneer: iedere dinsdag en donderdag van 8.00 - 12.00 uur. 
Waar: complex Kraaienest Groningen