Energiedisplay: meten is weten

Geld besparen op de energierekening. Dat is toch mooi meegenomen?
De energieprijzen blijven maar stijgen. Daarom is het belangrijk om grip te krijgen op het energieverbruik in huis en daarmee op de energierekening.

Lefier helpt haar huurders graag bewuster te zijn van het energieverbruik in huis. Want dat is niet alleen goed voor je portemonnee. Met energiebesparing draag je ook bij aan een duurzame toekomst. Daarom ontvangt een deel van de huurders*, bij wie wij energiebesparende maatregelen gaan uitvoeren, gratis de GEO Trio II energiedisplay. 

* Het gaat eerst in totaal om zo'n 400 huurders, verspreid over verschillende complexen en gemeenten. 

Wat doet de energiedisplay?
Met de energiedisplay kun je dagelijks zien hoeveel gas en elektriciteit je in huis gebruikt. Zet de display op een zichtbare plek. Zo wordt je op een gemakkelijke manier herinnerd aan je energieverbruik en ontdek je wat je hier zelf aan kunt doen.

Door de display bijvoorbeeld in de woonkamer of keuken te zetten, kun je precies zien hoeveel gas en elektriciteit je verbruikt in die ruimte. Uit onderzoek blijkt dat je door dit inzicht gemiddeld 5% kunt besparen op je energierekening. Bij een jaarverbruik van 1.500 m3 gas en 2.500 kWh elektriciteit, komt dit neer op een besparing van € 103,50 per jaar en een vermindering van uw CO2-uitstoot van ruim 220 kg per jaar.

Hoe werkt het?
Bekijk hieronder hoe je de energiedisplay Geo Trio II op de juiste manier aansluit. 

In het 2e filmpje wordt uitgelegd hoe je de energiedisplay op de juiste manier instelt voor gebruik. Zorg dat je een actuele energierekening hebt klaar liggen, om een aantal gegevens te kunnen checken.

Welke functies vind je in de energiedisplay? In het 3e filmpje worden de verschillende functies kort toegelicht, zodat je de energiedisplay optimaal kunt gebruiken.

Kom je er niet uit? We kijken graag even met je mee als we op een later moment langskomen voor het uitvoeren van energiebesparende werkzaamheden.

Technische problemen?
Bel of mail dan rechtstreeks met de speciale helpdesk voor uw energiedisplay via 020 - 262 9462 of geo@eco-logisch.nl. Vermeld daarbij dat je de GEO Trio II Display van Lefier hebt ontvangen.