Post van Lefier

Als klant krijg je geregeld post van ons. Je kunt deze post eenvoudig online lezen. Ook kun je kiezen of je informatie per post of per e-mail wilt krijgen.

Lees je brief online

Heb je een brief van Lefier gekregen? Bij de brief zit een voorblad met een code. Vul de code hieronder in om de brief online te lezen. Je kunt de brief ook downloaden en opslaan.

Wil je post van Lefier liever via de mail krijgen?

Wil je de post vanaf nu via de mail krijgen? Dit kun je zelf aangeven in Mijn Lefier. Je kunt dit later altijd weer veranderen.

Veranderen hoe je post wilt krijgen 

Veel gevraagd over post van Lefier

Hoe ziet een brief via de post eruit?

Krijg je een brief van Lefier? Dan zit daar altijd een extra blad bij. Het bedrijf dat de post voor ons verstuurt (Postex) voegt dat erbij. Dat is nodig voor de verzending.

Op dit voorblad staat een code waarmee je de brief online kunt lezen of  downloaden. Dat is handig als je de brief wilt bewaren op je computer, telefoon of tablet. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt de brief ook gewoon op papier lezen. De code om de brief online te lezen blijft 12 maanden geldig.

Voorbeeld van een voorblad: 

Voorbeeld van een envelop:

Hoe ziet een brief via e-mail eruit?

Het onderwerp van de e-mail begint altijd met 'Bericht van Lefier over…'. De afzender van de e-mail is info@lefier.nl.

Je krijgt geen bijlage, in de e-mail staat een link naar de brief. Deze link blijft 12 maanden geldig. Je kunt de brief ook meteen downloaden en opslaan.

Gaat de e-mail over een betaling? Dan zit er in de e-mail een link waarmee je direct online kunt betalen.

Verstuurt Lefier alle e-mails op deze manier?

Nee, je kunt soms ook een e-mail direct van een van onze medewerkers krijgen. Zonder link naar een brief. We sturen ook geregeld een e-mail nieuwsbrief. Die ziet er ook anders uit. 

Hoe zit het met de privacy?

De code die je bij je brief krijgt is persoonlijk. Alleen jij krijgt deze code, niemand anders. Zodat jij als enige jouw brief online kunt lezen. De digitale brief staat op de website van het bedrijf dat de post verstuurt (Postex). Deze website is goed beveiligd.

Ik lees mijn brieven nooit digitaal. Waarom krijg ik dan toch een code?

Krijg je een brief van Lefier? Dan zit daar altijd een extra blad bij. Hierop staat een code om de brief online te lezen of te downloaden. Veel mensen vinden dat prettig. Maar het hoeft natuurlijk niet. Je kunt de brief ook gewoon op papier lezen.
We kunnen geen onderscheid maken tussen mensen die dit wel willen en die dit niet willen. Daarom krijgt iedereen een code.

Staan mijn brieven ook in Mijn Lefier?

Ja, je kunt je brief altijd terugvinden in Mijn Lefier. Het kan enkele dagen duren voordat de brief in Mijn Lefier staat. Om de brief meteen digitaal te lezen, kun je het beste de code in je brief of de link in je e-mail gebruiken.

Ik heb post van Lefier gekregen die niet voor mij bedoeld is. Wat kan ik doen?

We vragen je om deze terug te sturen naar Lefier. Stuur de brief met envelop retour afzender. Een mail kun je terugsturen naar info@lefier.nl.