Altijd parkeerplek op je eigen stek

Lefier heeft regelmatig garages en parkeerplaatsen te huur. Met een vaste parkeerplaats van Lefier hoef je nooit meer te zoeken naar een plekje voor je auto of motor. Het biedt je de zekerheid dat je jouw auto op steenworp afstand van je huis kunt parkeren.

Het huurcontract voor een parkeerplaats duurt minimaal 6 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. De toewijzing gaat via inschrijfduur.

Ons actuele aanbod van garages en parkeerplaatsen.

Op deze pagina markeer je de complexen waarin je geïnteresseerd bent als favoriet en je schrijft je dan in. Zodra er een parkeerplaats vrijkomt, dan selecteren wij de 5 langst ingeschrevenen. Die 5 personen krijgen een e-mail en zij kunnen binnen 3 werkdagen reageren. Degene die gereageerd heeft én de langst ingeschrevenen is, krijgt de aanbieding binnen.

Let op: je moet een complex gekozen hebben als favoriet, anders kunt je je niet inschrijven. Dit kun je aanpassen wanneer je wilt.

Veel gevraagd over Altijd parkeerplek op je eigen stek

Hoe kom ik in aanmerking voor een invalidenparkeerplaats?

Algemeen

Voor een invalidenparkeerplaats heeft u een indicatie van de gemeente nodig. Deze kunt u aanvragen bij de afdeling Wmo van uw gemeente.

Voor een invalidenparkeerplaats op een terrein van Lefier kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 20 33 000.

Hoe teken ik een contract voor een parkeerplaats of garagebox?

Algemeen

De contracten die vanaf 9 april 2020 worden aangemaakt, moeten digitaal ondertekend worden. Corpoflow stemt dit met u als nieuwe huurder af. Er wordt gebruik gemaakt van iDIN.

Ik woon aan de Beethovenlaan, Paramaribostraat, Palembangstraat, Bandoengstraat of Korreweg en ik heb een parkeerplaats nodig maar geen vergunning.

Algemeen

Sinds 1 oktober 2021 is er overal in Groningen betaald parkeren ingevoerd door de gemeente.
Als u een appartement of woning van ons huurt en geen parkeervergunning heeft maar wel behoefte aan een parkeerplaats, neemt u dan contact op met Lefier via 088 – 20 33 000. Dan proberen wij zo spoedig mogelijk voor u een parkeerplaats beschikbaar te hebben.

Huurt u niet van Lefier, maar heeft u wel interesse in een parkeerplaats? Gaat u dan naar www.lefier.nl.