Sleutels

Informatie over extra sleutels, verloren sleutels, nabestelde sleutels, extra sloten, enzovoort, kunt u hier vinden.  

Sleutels

Ik heb verkeerde of te weinig sleutels ontvangen bij het tekenen van het contract.

Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op via 088 – 20 33 000.

Ik heb mijn sleutels verloren. Zijn ze misschien bij Lefier afgegeven?

Neemt u hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 088 – 20 33 000.

Mag ik een sleutelkluis plaatsen of laten plaatsen?

Ja, dat mag. Neemt u hiervoor contact op met Lefier. Als Lefier uw aanvraag goedkeurt, kunt u de sleutelkluis (laten) plaatsen. We vragen u om de kluis zo te plaatsen dat u de buitenkant van het complex zo min mogelijk beschadigt. In verband met inbraak / diefstal, raden we u aan om voor een goede kwaliteit sleutelkluis te kiezen.

Ik wil graag een extra sleutel bestellen. Wat moet ik doen?

Als het een niet-gecertificeerde sleutel is, kunt u een sleutel laten bijmaken bij een sleutelmaker. U betaalt dit zelf.

Huurt u een parkeerplaats en heeft u een pasje? Hier wordt maar één pasje voor uitgegeven door Lefier.

Een gecertificeerde sleutel kunt u bestellen via ons contactformulier met een foto van de sleutel waarop de code duidelijk leesbaar is. U krijgt vervolgens direct een factuur van € 25,- in het klantportaal om de verschuldigde kosten te betalen. U krijgt bericht als u de sleutel kunt ophalen. Dit kan kan 4 tot 6 weken duren.

SSH
Bent u student en huurt u via de Stichting Studenten Huisvesting (SSH), bestel dan een sleutel via de Resident Assistent. De kosten worden achteraf in rekeningen gebracht. 

Ik ben mijn pasje of druppel kwijt (werkt niet meer). Hoe kan ik een nieuw pasje of een nieuwe druppel krijgen?

Neemt u hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 088 – 20 33 000.

Voor een nieuwe druppel of een nieuw pasje betaalt u € 25,-.
(Als een toegangsdruppel niet meer werkt, dan kunt u proberen de druppel 10 tot 20 seconden voor de hoofdlezer bij de hoofdingang of centrale hal te houden. De druppel reset zich dan en werkt dan in de meeste gevallen weer. 

Woont u in Midden-Groningen en bent u uw groene "stiftje" kwijt of werkt het stiftje niet? Dan kunt u dit aanvragen via ons contactformulier. Dit kost € 25,-. (Bij een aantoonbaar defect van een groen stiftje, wordt er geen €25,- in rekening gebracht.) U dient het kapotte stiftje mee te nemen als u het nieuwe stiftje komt ophalen.

Let op: is de druppel of het pasje (voor het op afstand openen van een deur) aan u geleverd door de WMO? Dan kunt u bij hen een nieuwe aanvragen.

Doet de tag/het stiftje het wel, maar wilt u toegang tot een andere ruimte (bijvoorbeeld ruimte voor een scootmobiel)? Wij sturen uw verzoek door naar de wijkbeheerder.